Ssangyong Rexton W


Rexton W forblir tro mot sin merkeidentitet, mens nye, oppgraderte elementer maksimerer glede og verdier som denne flotte SUV leverer. «W» i navnet står for «Work of art» og «Worldclass», og underbygger et moderne og sofistikert designkonsept.

SUV-robusthet laget i en moderne stil

Rexton W hilser deg med oppdatert grill hvor SsangYong emblemet vises tydelig og xenon lykter konstruert etter øynene til en ørn. Linjen over panseret legger fylde til det karakteristiske, aggressive utseende, mens rustfritt stål og chrome er godt balansert langs sidene fra front fanger til bak på bilen.

Estetikk for sjåføren

En følelse av luksus merkes umiddelbart når du kommer inn i kupeen, med det sorte interiøret supplert av metall. Følelsen blir ytterligere forsterket når du i tillegg oppdager alle bekvemilighetene du har ved fingertuppene. Førersetet kan justeres åtte veier, og innstillinger for opptil 3 sjåfører kan enkelt lagres med et trykk på en knapp. Fra rattet kan du betjene radio/cd og telefon. Rattet er oppvarmet og det finnes setevarme i opptil fem sitteplasser, for de kalde dagene.


Kvalitetsfølelse tatt til nye høyder

Det brune og beige interiøret er utformet for bileiere som liker det ekstraordinære. Atmosfæren av høy kvalitet gir en spesiell følelse av komfort inne i kupeen. En luksuriøs midtkonsoll belagt med sølvfarge og chrome legger en metallisk følelse til det moderne panelet og bidrar til å forene systemkomponentene.

Bedre ytelse enn noensinne

Vår nyeste dieselmotor, RX200e-XDi, har en 14% forbedring i drivstoffeffektivitet, og samsvarer med Euro 5 utslipp standard. 155hk ved 4000 omdreininger og low-end dreiemoment på 190Nm ved 1000 omdreininger for overlegen kraft fra start. 360Nm oppnås innenfor 1,500-2,800 omdreininger , hvor motoren går mesteparten av tiden, enestående akselerasjon ved passering. Bruk av lav viskositet motor olje (5W 30) gjør at vi kan ha oljeskift på hver 20.000km, mens et innovativt multi-twister system reduserer motoroljeforbruket betraktelig.


Kontroll under alle omstendigheter

Rexton W er utstyrt med avanserte aktive sikkerhetssystemer, inkludert elektronisk stabilitetsprogram, som integrerer electronic brake force distribution, ABS bremsesystem, bremsekraft hjelpe system, traction kontrollsystem og aktiv rollover beskyttelse. ESP overvåker bilens status til alle tider og tar kontroll over motoreffekt og brems i det øyeblikket føreren er i ferd med å miste kontroll.

Maksimal beskyttelse i en kollisjon

Rexton W er utformet for å tåle støt og spre slagkraft mest effektivt for å øke sikkerheten til alle passasjerene. En crossbar er boltet på rammen foran, og støtfangerene både foran og bak er forsterket for mer effektiv absorbsjon ved påkjørsler. Karosseriet er også forsterket med høy strekk-styrke stålplater. Inne, er føreren sikret av en kollapsende rattstamme. Setebeltene foran er utstyrt med beltestrammer og belastingsbegrenser, og alle passasjerene er beskyttet med kollisjonsputer.


Har du lyst til å prøve Rexton W?


Bestill prøvekjøring i dag!

 

Finner du ikke bilen du leter etter?


Vi har et stort nettverk, både i Norge og andre land, og har alltid tilgang på en rekke flere biler enn de vi har på lager akkurat nå. Kanskje vet vi akkurat hvor du kan finne bilen du er på utikk etter.


Ring oss, så hjelper vi deg å finne drømmebilen