SsangYong Tivoli

Tivoli er smart, sikker og dynamisk. En frisk kompakt-SUV for deg som lever et aktivt liv. For deg som vil ha god design. For deg som krever mer. Tivoli er for deg.

Dynamisk og urban SUV

Kraftfull, ungdommelig og moderne design inspirert av den pulserende byen og naturens flytende linjer.

Tivoli har blitt prøvekjørt i ekstreme forhold. Fra bitende -42℃ om vinteren til stekende 50℃ i ørkenen. Det nye drivverket i Tivoli er utformet for å være mer kompakt, effektiv og pålitelig.

Har du lyst til å prøvekjøre Tivoli?

Bestill prøvekjøring i dag!

Grill i sort pianolakk.

LED-kjørelys og Xenon.

Moderne lavprofil takrails og soltak
.

Blinklys på sidespeil.

LED-baklys.

18″ diamond cut-felger.

Kompakt deluxe Interiør

Fører- og passasjermiljø som gir en følelse av luksus og modernitet.

Automatgirkasse med 6-gir

Girkassen er velprøvd og er konstruert for lavt forbruk av drivstoff, og minimere tap av motorkraft. De silkemyke girskiftene sørger for å overføre kraften jevnt gjennom girene og gir en komfortabel kjøreopplevelse.

128hk e-XGi160 bensinmotor

Den nyutviklede bensinmotoren på 1.6 l gir opp til 128hk/6,000rpm maks kraft med 160Nm/4,600rpm maks dreiemoment. Dette gir optimal ytelse ved både by- og landeveiskjøring.

Manuell girkasse med 6 gir

Den manuelle girkasse med 6 gir er utviklet for å yte ved middels fart og den beste utnyttelse av drivstoff på daglig basis, med minst mulig støy og vibrasjoner.

115hk 1.6L e-XDi160 dieselmotor

Dieselmotoren e-XDi160 er skapt for kraftig ytelse ved å levere 115hk/3,400-4,000rpm, maksimal kraft med 300Nm/1,500-2,500rpm for sporty og dynamisk kjøring.

Start/Stopp-system

Motoren skrus automatisk av når bilen står stille i trafikken, og starter umiddelbart – helt stille, når clutch trykkes inn.
*Kun tilgjengelig med manuell girkasse.

Finner du ikke bilen du leter etter?

Vi har et stort nettverk, både i Norge og andre land, og har alltid tilgang på en rekke flere biler enn de vi har på lager akkurat nå. Kanskje vet vi akkurat hvor du kan finne bilen du er på utikk etter.

Ring oss, så hjelper vi deg å finne drømmebilen