Bruktbil 

Nitteberg Bil er forhandler av bruktbiler av høy kvalitet. Vi hjelper deg med å finne drømmebilen!

Nitteberg Bil har 25 års erfaring med salg av bruktbiler. Alle våre ansatte har lang fartstid og høy kompetanse i å vurdere bilers tilstand.

 

Kvalitet i alle ledd

Hos Nitteberg Bil legger vi vekt på kvalitet i alle ledd, og alle våre bruktbiler blir grundig gått gjennom i vårt verksted før utlevering. Vi kan også levere bilen med NAF-test om ønskelig. Du kan være trygg på at din nye bil holder høy standard, selv om noen har brukt den før deg.

Garanti på alle bruktbiler

Vi vil at du skal føle deg trygg i din nye bil. Alle våre bruktbiler leveres derfor med ett års garanti, noe du ikke får hvis du kjøper bruktbil av en privatperson. Garantien kan forlenges til tre år hvis du ønsker det.

Lokal og nasjonal bilforhandler

Nitteberg Bil er stolt og lokal forhandler av bruktbiler på Romerike, men mange av våre kunder bor andre steder i Norge, og kommer langveis fra for å hente drømmebilen sin.

Har du funnet den perfekte bilen hos oss, men bor langt unna? Ikke noe problem!

Vi i Nitteberg Bil henter deg gjerne på Lillestrøm stasjon, kun ti minutter med tog fra Oslo lufthavn Gardermoen og Oslo sentralstasjon.

La oss i Nitteberg Bil hjelpe deg med å finne drømmebilen!

Salgsavdeling

Forretningen vår ligger i Tienveien 1, 1900 Fetsund rett utenfor Lillestrøm.

Adresse

Tienveien 1 
1900 Fetsund

Telefon

Åpningstider

andagfredag: 09.00 – 17.00
Torsdag: 09.00 - 19.00
Lørdag:
10.00 - 14.00
Søndag: Stengt

Sommertider:

Salgsavdeling: Mandag-Fredag: 09-16, torsdag 09-17, Lørdag etter avtale.

 

 

 

 

Verkstedet

Velkommen til vårt autoriserte verksted i Fetsund. Her kan vi hjelpe deg med service , EU kontroll , dekk, utstyr og reparasjoner av din bil.

Adresse

Tienveien 1 
1900 Fetsund

Telefon

Åpningstider

Mandagfredag: 08.00 – 16.00
Lørdag: Stengt
Søndag: stengt

Sommertider:

Verksted stengt uke 28 - 29 - 30

 

 

 

LURER DU PÅ NOE FØR DU SKAL KJØPE BRUKTBIL?

Har dere bruktbilgaranti?

Vi leverer alle våre bruktbiler med minimum ett års garanti.

 

Hva gjør jeg med forsikring?

Nitteberg Bil hjelper deg med forsikring av din nye bil til markedets beste betingelser. Våre samarbeidspartnere innen forsikring er Gjensidige, Enter og If.

Kan dere hjelpe meg med finansiering?

Nitteberg Bil er behjelpelig med finansiering av din nye bil. Vi formidler billån og leasing/privatleasing i samarbeid med Nordea Finans, Santander , Sparebank1 og  DNB. 

Tar dere service i etterkant?

Nitteberg Bil kan hjelpe deg med service, EU-kontroll, dekkskift, reparasjoner og ekstrautstyr til din bil. Vårt verksted er Mekonomen-autorisert og sertifisert for Service og reparasjoner av KGM og Fiat.
 

Finner du ikke bilen du leter etter?

 

Nitteberg Bil har et stort nettverk i Norge og i andre land, og har alltid tilgang på mange flere biler enn de vi har på lager akkurat nå. Kanskje vet vi akkurat hvor du kan finne bilen du er på jakt etter. 

Utviklet av Creative, en del av Yes Group