Verksted

Vårt bilverksted ved Nitteberg Bil har mekanikere med lang fartstid og høy kompetanse.

Verkstedet vårt er moderne og har topp utstyr for effektive reparasjoner. Vi er sertifisert merkeverksted for Fiat og KGM, og er i tillegg et Mekonomen-verksted.

Vi i Nitteberg Bil foretar det meste av reparasjoner og service på alle fossil- og el-biler, inkludert EU-kontroll og dekkskift. Du kan også kjøpe dekk ved vårt verksted.

Ved verkstedet kontrollerer vi alle bruktbiler vi selger i vår salgsavdeling, slik at du kan være trygg på at du får en bil som er i god stand.

Om du får bilen din reparert hos Nitteberg Bil, kan vi tilby leiebil mens bilen din er hos oss. Du kan være trygg på at din bil blir godt behandlet av våre erfarne bilmekanikere.

Vi ligger sentralt til på Romerike, med kort avstand til både Lillestrøm og Fetsund, og med enkel forbindelse til buss og tog.

Salgsavdeling

Forretningen vår ligger i Tienveien 1, 1900 Fetsund rett utenfor Lillestrøm.

Adresse

Tienveien 1 
1900 Fetsund

Telefon

Åpningstider

andagfredag: 09.00 – 17.00
Torsdag: 09.00 - 19.00
Lørdag:
10.00 - 14.00
Søndag: Stengt

Sommertider:

Salgsavdeling: Mandag-Fredag: 09-16, torsdag 09-17, Lørdag etter avtale.

 

 

 

 

Verkstedet

Velkommen til vårt autoriserte verksted i Fetsund. Her kan vi hjelpe deg med service , EU kontroll , dekk, utstyr og reparasjoner av din bil.

Adresse

Tienveien 1 
1900 Fetsund

Telefon

Åpningstider

Mandagfredag: 08.00 – 16.00
Lørdag: Stengt
Søndag: stengt

Sommertider:

Verksted stengt uke 28 - 29 - 30

 

 

 

LURER DU PÅ NOE FØR DU SKAL KJØPE BRUKTBIL?

Har dere bruktbilgaranti?

Vi leverer alle våre bruktbiler med minimum ett års garanti.

 

Hva gjør jeg med forsikring?

Nitteberg Bil hjelper deg med forsikring av din nye bil til markedets beste betingelser. Våre samarbeidspartnere innen forsikring er Gjensidige, Enter og If.

Kan dere hjelpe meg med finansiering?

Nitteberg Bil er behjelpelig med finansiering av din nye bil. Vi formidler billån og leasing/privatleasing i samarbeid med Nordea Finans, Santander , Sparebank1 og  DNB. 

Tar dere service i etterkant?

Nitteberg Bil kan hjelpe deg med service, EU-kontroll, dekkskift, reparasjoner og ekstrautstyr til din bil. Vårt verksted er Mekonomen-autorisert og sertifisert for Service og reparasjoner av KGM og Fiat.
 

Finner du ikke bilen du leter etter?

 

Nitteberg Bil har et stort nettverk i Norge og i andre land, og har alltid tilgang på mange flere biler enn de vi har på lager akkurat nå. Kanskje vet vi akkurat hvor du kan finne bilen du er på jakt etter. 

Utviklet av Creative, en del av Yes Group