Rexton sports

Rexton sports – klar for tøffe forhold

Denne pickupen er utviklet spesielt for å gi deg maksimal nytte og verdi som arbeidsbil. Rexton Sports er en skikkelig arbeidshest av en bil, og passer ypperlig for pendling, lasting og feltarbeid.

Velg farge

Nye Rexton Sports kommer i flere ulike farger og eksteriørdetaljer. Her kan du velge farge og se på standardutstyr som følger modellen.

Løsninger for et sikkert og praktisk kjøretøy

360-graders kamera

Rexton Sports har fire utvendige kameraer som gir deg full oversikt over hva som skjer rundt bilen. På den måten blir manøvrering og parkering av bilen tryggere. Når bilen settes i revers, vippes sidespeilene automatisk nedover.

 

9,2’’ berøringsskjerm

Rexton Sports leveres med infotainmentsystem med 9,2-tommers høyoppløselig berøringsskjerm. Systemet støtter Apple CarPlay og Android Auto, og har DAB+-radio.

 

Apple CarPlay og Android Auto

I Rexton Sports kan du koble din smarttelefon til infotainmentsystemet for å ringe og lytte til musikk underveis.

 

Ventilerte og oppvarmede seter

Forsetene har seteventilasjon, og både for- og bakseter har setevarme, slik at du får en komfortabel kjøreopplevelse uansett årstid.

 

Blindsonevarsler

Blindsonevarsleren registrerer biler som befinner seg i blindsonen bak eller ved siden av bilen din, og varsler deg ved hjelp av et blinkende lys i sidespeilet.

 

Kjørefeltvarsler

Rexton Sports kjørefeltvarsler varsler deg om bilen ser ut til å forlate kjørefeltet uten at blinklyset er satt på.

 

Varsel om kryssende trafikk bak bilen

Når du har bilen i revers, registrerer og varsler Rexton Sports deg om kryssende trafikk bak bilen, slik at ryggingen foregår tryggest mulig.

Ekstra tilbehør for et brukertilpasset kjøretøy

I tillegg til den lange listen med standardutstyr, kan Rexton Sports leveres med ekstra tilbehør for et enda mer brukertilpasset kjøretøy. Enten du ønsker utstyr som øker komfort og velvære, løsninger som gjør bilen mer praktisk, eller detaljer som gir et estetisk løft, gir Rexton Sports mange valgmuligheter!

Les mer om Rexton Sports ekstrautstyr her 

Garanti

Nitteberg Bil har garanti på SsangYong Rexton Sports. Garantien gjelder i fem år eller innen 100 000 km.

HAR DU LYST TIL Å PRØVE REXTON Sports?

Salgsavdeling

Forretningen vår ligger i Tienveien 1, 1900 Fetsund rett utenfor Lillestrøm.

Adresse

Tienveien 1 
1900 Fetsund

Telefon

Åpningstider

Mandagfredag: 09.00 – 17.00
Torsdag: 09.00 - 19.00
Lørdag:
10.00 - 14.00
Søndag: Stengt

 

 

 

Verkstedet

Velkommen til vårt autoriserte verksted i Fetsund. Her kan vi hjelpe deg med service , EU kontroll , dekk, utstyr og reparasjoner av din bil.

Adresse

Tienveien 1 
1900 Fetsund

Telefon

Åpningstider

Mandagfredag: 08.00 – 16.00
Lørdag: Stengt
Søndag: stengt

 

 

 

LURER DU PÅ NOE FØR DU SKAL KJØPE BRUKTBIL?

Har dere bruktbilgaranti?

Vi leverer alle våre bruktbiler med minimum ett års garanti.

 

Hva gjør jeg med forsikring?

Nitteberg Bil hjelper deg med forsikring av din nye bil til markedets beste betingelser. Våre samarbeidspartnere innen forsikring er Gjensidige, Enter og If.

Kan dere hjelpe meg med finansiering?

Nitteberg Bil er behjelpelig med finansiering av din nye bil. Vi formidler billån og leasing/privatleasing i samarbeid med Nordea Finans, Santander , Sparebank1 og  DNB. 

Tar dere service i etterkant?

Nitteberg Bil kan hjelpe deg med service, EU-kontroll, dekkskift, reparasjoner og ekstrautstyr til din bil. Vårt verksted er Mekonomen-autorisert og sertifisert for Service og reparasjoner av SsangYong og Fiat.

 

Finner du ikke bilen du leter etter?

 

Nitteberg Bil har et stort nettverk i Norge og i andre land, og har alltid tilgang på mange flere biler enn de vi har på lager akkurat nå. Kanskje vet vi akkurat hvor du kan finne bilen du er på jakt etter.