SSANGYONG REXTON 

Rexton – Tar deg hele veien uansett forhold

SsangYong Rexton tar deg hele veien, uansett forhold! Rexton er romslig, sterk og sikker. Denne SUV-en kombinerer egenskapene til personbilen og varebilen, noe som gir et praktisk kjøretøy med svært gode kjøreegenskaper. Med avanserte, høyteknologiske løsninger gir Rexton en komfortabel, morsom og sikker kjøreopplevelse. Rexton har avansert firehjulstrekk som sørger for at du kommer frem, uansett.

Setekonfigurasjoner

Forsetene har seteventilasjon, og både for- og bakseter har setevarme. Forsetene er elektrisk justerbare. Innstillingene for både førersete og speil kan lagres for inntil tre førere, slik at du raskt finner tilbake til dine konfigurasjoner.

Løsninger for et sikkert og praktisk kjøretøy

360-graders kamera

Rexton har fire utvendige kameraer som gir deg full oversikt over hva som skjer rundt bilen. På den måten blir manøvrering og parkering av bilen tryggere. Når bilen settes i revers, vippes sidespeilene automatisk nedover.

9,2’’ berøringsskjerm

Rexton leveres med infotainmentsystem med 9,2-tommers høyoppløselig berøringsskjerm. Systemet støtter Apple CarPlay og Android Auto, og har DAB+-radio. 

Nedfellbar seterygg

Ryggene på baksetene kan felles ned for å gi større plass i bagasjerommet.

Elektrisk bakluke

Rextons elektriske bakluke kan enkelt åpnes selv om du har hendene fulle. Luken åpnes automatisk når du står bak bilen i tre sekunder med smartnøkkelen i lommen.

Autonom nødbremsing

Rexton registrerer alle biler, enten de står stille eller er i bevegelse. Systemet advarer deg om du nærmer deg i for høy hastighet, noe som kan redusere både risikoen for kollisjon og følgene av dem.

Apple CarPlay og Android Auto

I Rexton kan du koble din smarttelefon til infotainmentsystemet for å ringe og lytte til musikk underveis. 

Kjørefeltvarsler

Rextons kjørefeltvarsler varsler deg om bilen ser ut til å forlate kjørefeltet uten at blinklyset er satt på. 

Filskiftassistent

Rextons filskiftassistent registrerer biler som nærmer seg bakfra i høy hastighet, og et lys i sidespeilet blinker for å varsle deg.

Frontkollisjonsvarsler

Systemet varsler deg hvis en bil eller fotgjenger dukker opp foran bilen.

Fjernlysassistent

Fjernlysassistenten slår automatisk av fjernlysene hvis den registrerer møtende trafikk, noe som gjør det enklere for deg å kjøre i mørket. 

Trafikkskiltgjenkjenning

Ved hjelp av en tegngjenkjenningsbasert programvare registrerer systemet trafikkskilt, og overfører symbolet til bilens infotainmentdisplay. Slik trenger du aldri å være i tvil om hva som er gjeldende fartsgrense. 

Blindsonevarsler

Blindsonevarsleren registrerer biler som befinner seg i blindsonen bak eller ved siden av bilen din, og varsler deg ved hjelp av et blinkende lys i sidespeilet. 

Varsel om kryssende trafikk bak bilen

Når bilen er i revers, registrerer og varsler Rexton deg om kryssende trafikk bak bilen, slik at ryggingen foregår tryggest mulig.

Fjernstyrte vinduer

Rexton har vinduer du kan fjernstyre med smartnøkkelen.

Parkeringassistent

Rextons parkeringsassistent varsler deg om omkringliggende hindringer for en tryggere parkering av bilen.

 

Ekstra tilbehør for et brukertilpasset kjøretøy

I tillegg til den lange listen med standardutstyr, kan Rexton leveres med ekstra tilbehør for et enda mer brukertilpasset kjøretøy. Enten du ønsker utstyr som øker komfort og velvære, løsninger som gjør bilen mer praktisk, eller detaljer som gir et estetisk løft, gir Rexton mange valgmuligheter!

Les mer om Rexton ekstrautstyr her

Velg din farge

Nitteberg Bil leverer Rexton i syv ulike farger, og med mye ekstra eksteriørtilbehør for et praktisk og brukertilpasset kjøretøy.

 

Garanti

Nitteberg Bil har garanti på SsangYong Rexton. Garantien gjelder i fem år eller innen 150 000 km.

 

HAR DU LYST TIL Å PRØVE REXTON?

Salgsavdeling

Forretningen vår ligger i Tienveien 1, 1900 Fetsund rett utenfor Lillestrøm.

Adresse

Tienveien 1 
1900 Fetsund

Telefon

Åpningstider Sommer

Mandagfredag: 09.00 – 16.00
Torsdag: 09.00 - 17.00
Lørdag:
Etter avtale
Søndag: Stengt

 

 

 

Verkstedet

Velkommen til vårt autoriserte verksted i Fetsund. Her kan vi hjelpe deg med service , EU kontroll , dekk, utstyr og reparasjoner av din bil.

Adresse

Tienveien 1 
1900 Fetsund

Telefon

Åpningstider

Mandagfredag: 08.00 – 16.00
Lørdag: Stengt
Søndag: stengt

 

 

 

LURER DU PÅ NOE FØR DU SKAL KJØPE BRUKTBIL?

Har dere bruktbilgaranti?

Vi leverer alle våre bruktbiler med minimum ett års garanti.

 

Hva gjør jeg med forsikring?

Nitteberg Bil hjelper deg med forsikring av din nye bil til markedets beste betingelser. Våre samarbeidspartnere innen forsikring er Gjensidige, Enter og If.

Kan dere hjelpe meg med finansiering?

Nitteberg Bil er behjelpelig med finansiering av din nye bil. Vi formidler billån og leasing/privatleasing i samarbeid med Nordea Finans, Santander , Sparebank1 og  DNB. 

Tar dere service i etterkant?

Nitteberg Bil kan hjelpe deg med service, EU-kontroll, dekkskift, reparasjoner og ekstrautstyr til din bil. Vårt verksted er Mekonomen-autorisert og sertifisert for Service og reparasjoner av SsangYong og Fiat.

 

Finner du ikke bilen du leter etter?

 

Nitteberg Bil har et stort nettverk i Norge og i andre land, og har alltid tilgang på mange flere biler enn de vi har på lager akkurat nå. Kanskje vet vi akkurat hvor du kan finne bilen du er på jakt etter.